KERNTEAM

Wij zijn Mais Quelle Chanson


Mais Quelle Chanson TEAM Kapinga Gysel
The Loco-Motion

Kapinga Gysel

Kapinga is de drijvende kracht achter Mais Quelle Chanson. Met een groot hart en dito stem begeleidt zij jong en oud tijdens de vele trajecten en projecten dat MQC rijk is. Ze gebruikt haar grote talent – zingen – als vehikel om mensen samen te brengen en hen plezier te laten beleven. Kapinga is ons zonnetje in huis, ze is ook onze vlotte babbelaar en we blijven ons maar afvragen vanwaar ze zoveel energie haalt.

Lees meer over Kapinga
The Planner

Tatiana "Tati" Geysen

Krijg je als ouder een mailtje over de praktische zaken? Dat komt gegarandeerd van Tati. Zij is onze planner en houdt het overzicht bij. Dankzij haar talent voor organisatie, weet iedereen waar hij/zij moet zijn en wordt er betaald wat er moet betaald worden. Zij is onze dame van oog voor details en van de administratie in orde houden.

Mais Quelle Chanson TEAM Tati
Mais Quelle Chanson TEAM Sarah
The Writer

Sarah Huyghe

Sarah is de schrijver van het gezelschap. Haar vind je vaak in een hoekje waar ze op een laptop zit te tokkelen. Dan tovert ze teksten voor dossiers, verslagen, mailings en de website te voorschijn. Haar grootste uitdaging is om alle complexe, maar geniale ideeën van Kapinga 😉 glashelder op papier te krijgen. Samen met Kapinga en Tati zet ze ideeën om in gestructureerde projecten. Ook haar grafisch talent zet ze in om affiches en flyers te ontwerpen voor kampen, workshops en evenementen. 

ONS BESTUUR

Mais Quelle Chanson kan rekenen op een zeer geëngageerd bestuur dat de medewerkers met raad en daad bijstaat!

Ria Verstappen: voorzitter, meedenker en vertrouwenspersoon

Bregt Depreeuw: zakelijk coach en adviseur, fondsenwerving, bijsturing subsidiedossiers

Veerle Heynssens: enthousiast lezer van dossiers, meedenker, inhoudelijk advies

Kim De Hertogh: meedenker, inhoudelijk advies