One, two,ah one two three four

Mais Quelle ChansonTrajecten

Mais Quelle Chanson gaat aan de slag met diverse groepen. We bieden creatieve projecten aan op maat van ieders leefwereld. De thema’s zijn telkens brandend actueel, het zijn maatschappelijke topics die leven bij de kinderen, jongeren of volwassenen met wie we werken. Samen in een creatief proces stappen, is samen praten, samen maken en samen zingen. Dit werkt verbindend en versterkend en maakt de afstand tussen mensen kleiner. Met haar muzikale trajecten versterkt Mais Quelle Chanson het sociaal weefsel dat er al is.


ZANGTRAJECTEN

MQC coacht kinderen, jongeren en volwassenen in het plezier en het leren van samen zingen. Er worden wekelijks zangmomenten georganiseerd op verschillende locaties met uitzondering van de vakantieperiodes.

LEES MEEER

KAMPEN

Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen van 6 tot 16 jaar deelnemen aan onze muziekkampen. Gedurende vijf dagen worden ze ondergedompeld in een creatief maakproces.

LEES MEEER

Schooltrajecten

Voor de tweede en derde graad van het basisonderwijs, en de eerste en tweede graad van het secundair. In een schooltraject doorlopen onze begeleiders met de klasgroep dezelfde stappen als tijdens een kamp…

LEES MEEER

PROJECTEN

Naast deze vaste trajecten, organiseert MQC ook extra trajecten of worden er ook trajecten ontwikkeld in opdracht van partners. Een greep uit deze projecten vindt u

OP DEZE PAGINAAA