One, two,ah one two three four

Mais Quelle ChansonTrajecten

De methodieken die team Mais Quelle Chanson (MQC) gebruikt, zijn ontwikkeld voor inclusieve groepen. Dat wil zeggen dat wij telkens extra inspanningen doen om ook kwetsbare kinderen, jongeren en/of volwassenen te bereiken. We streven naar gemengde groepen, waar kansarme mensen en kansrijke mensen, autochtone mensen en allochtone mensen, zelfzekere mensen en onzekere mensen, enzovoort … samen in een creatief proces kunnen stappen. Samen maken, samen praten en samen zingen is verbindend en versterkend en maakt de mentale afstand tussen mensen kleiner.


ZANGTRAJECTEN

MQC coacht kinderen, jongeren en volwassenen in het plezier en het leren van samen zingen. Er worden wekelijks zangmomenten georganiseerd op verschillende locaties met uitzondering van de vakantieperiodes.

LEES MEEER

KAMPEN

Tijdens de schoolvakanties kunnen kinderen van 6 tot 16 jaar deelnemen aan onze muziekkampen. Gedurende vijf dagen worden ze ondergedompeld in een creatief maakproces.

LEES MEEER

Schooltrajecten

Voor de tweede en derde graad van het basisonderwijs, en de eerste en tweede graad van het secundair. In een schooltraject doorlopen onze begeleiders met de klasgroep dezelfde stappen als tijdens een kamp…

LEES MEEER

PROJECTEN

Naast deze vaste trajecten, organiseert MQC ook extra trajecten of worden er ook trajecten ontwikkeld in opdracht van partners. Een greep uit deze projecten vindt u

OP DEZE PAGINAAA