Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Krokuskamp

12 februari 10:00 / 17 februari 16:30

Dit kamp staat in thema van een duurzame toekomst. We denken na over onze identiteit wanneer de wereld al veel veranderd zal zijn. Hoe zullen we er uit zien? Hoe zullen we wonen? Waar zullen we mee bezig zijn? De ideeën van de kinderen worden verwerkt in een tekst voor een nieuw lied. Tijdens dit kamp wordt er opnieuw heel wat gezongen en we werken samen aan de opname van een nieuw lied. Onze dromen voor de toekomst tonen we ook in tekeningen en knutselwerken. Het wordt opnieuw een gevarieerd kamp met muziek, beeld en niet te vergeten: heel veel plezier!

De laatste dag van het kamp (zaterdag na een rustdag op vrijdag) brengen we samen door op het gratis kinderfestival ‘Here comes the sun’ in Ha Concerts. Er staan heel wat muzikale workshops op het programma, Discobar Sabrina is weer van de partij, er is een knutselstand, fotobooth en grimestand. We sluiten af met een toonmoment met de kinderen van het kamp waar ze voor alle aanwezigen het resultaat tonen van het muzikale kamp.

Wanneer?
Het krokuskamp gaat door tijdens de krokusvakantie van van maandag 12 februari t.e.m. donderdag 15 februari  telkens van 10u tot 16u30. OP VRIJDAG IS ER GEEN KAMPDAG!  Maar voorzien we een  rustdag voor de kinderen. Want op zaterdag 17 februari verwachten we de kinderen (uur repetitie nog te bevestigen) en minstens één begeleider (vanaf 13u30) voor het kinderfestival ‘Here Comes The Sun’ waar ook het toonmoment zal te zien zijn rond 17u. Alle ouders, familie, zussen, broers en vriendjes zijn zeker ook welkom, maar dienen een gratis plaatsje te reserveren via deze link

De kinderen zijn van maandag tot donderdag welkom vanaf 9u
(er kan al vanaf 8u30 opvang voorzien worden mits betaling van €5 per kind/ per dag)
Wij zijn sowieso aanwezig tot 17u 
(opnieuw opvang mogelijk tot 18u mits betaling van €5 per kind/ per dag)

Wie? Voor kinderen van 6 tot 16 jaar.

Kostprijs: € 90 per kind / Uitpas verhoogde tegemoetkoming: € 18 per kind

                  Het kinderfestival ‘Here comes the sun’ op zaterdag is gratis.  

€90 Standaard prijs

+32 499 27 56 95

Kouter 29
Gent, 9000 Belgium

Privacy Preference Center