Zomerkamp aan zee (met overnachtingen) – GEANNULEERD
2 augustus 2021
09:00
Oostende
Jeugdherberg De Ploate
Google Map

WIJ ZIJN GENOODZAAKT DIT KAMP TE ANNULEREN WEGENS CORONA-MAATREGELEN.

TER VERVANGING ORGANISEREN WIJ EEN KAMP OP DE ZELFDE DATA IN KUNSTENCENTRUM VOORUIT ZONDER OVERNACHTINGEN

Kom mee kijken door onze sprookjes caleidoscoop en ontdek hoe we een sprookje tot leven kunnen blazen. Beleef met ons mee hoe je uit verschillende hoeken een verhaal kunt bekijken. We maken zelf beelden, muziek en liedjes en gebruiken de magie van het verhaal om het om te toveren tot een muzikaal theaterstuk.
Tijdens elk kamp en elk traject die we met de kinderen doorlopen in 2021 komt een stukje van het verhaal tot leven. Samen met regisseur Tom Dupont, zangeres en zangcoach Kapinga Gysel en veel andere begeleiders bouwen we gedurende een jaar aan deze muziektheatervoorstelling die we hopelijk eind 2021 in een coronavrije wereld mogen delen met het publiek. Wil je ook meespelen in deze voorstelling? Kom dan zeker naar één van onze kampen!

Met dit zomerkamp aan zee wil Mais Quelle Chanson de kinderen een bijzondere vakantie aanbieden en in het bijzonder ook aan kinderen die door omstandigheden normaal gezien nooit op reis of op kamp kunnen gaan. Tijdens deze week aan zee krijgt de muziektheatervoorstelling waar we een jaar aan werken vorm. We knutselen, zingen, dansen, spelen theater en nemen liedjes op in een echte opnamestudio van kleinVerhaal. Uiteraard maken we ook tijd om op het strand te spelen en te zwemmen. Creatieve kriebels en plezier verzekerd!

Wanneer? Het zomerkamp aan zee gaat door van 2 tot 6 augustus.
We vertrekken samen met de trein vanuit station Gent Sint-Pieters op 2 augustus om 9u.
Op 6 augustus is er een toonmoment voor ouders, familie en vrienden. De kinderen worden in Oostende afgehaald.

Wie? Voor kinderen van 8 tot 16 jaar

Waar? Jeugdherberg De Ploate, Langestraat 72, 8400 Oostende

Kostprijs? 200€ per kind
rekeningnummer vzw Mais Quelle Chanson BE 88 0004 3195 4841

Graag per kind een nieuw inschrijvingsformulier invullen aub.