Winterfestival online
19 december 2020
14:00
Gent - Ledeberg
De broederij
Google Map

Wil jij graag samen dit gek jaar afsluiten?

Wij willen jou er heel graag bij op zaterdag 19 december voor ons online winterfestival voor jong, minder jong en oud! Dit jaar moesten we extra creatief uit de hoek komen om binnen de corona maatregelen toch onze werking te laten verderlopen. Het was een hele uitdaging en we zijn zeer trots op de resultaten. Met dit festival willen wij iedereen hartelijk danken om samen met ons er een fijn Mais Quelle Chanson jaar van te maken.
Tijdens dit winterfestival kun je kennismaken met de medewerkers van Mais Quelle Chanson bij wijze van de ‘Curieuzeneuzemosterdpot’. We verrassen jullie met leuke filmpjes en liedjes. En we trakteren de kinderen op een workshop muzikale yoga en dans. ’s Avonds sluiten we feestelijk af met een optreden van Matt Watts, Bjorn Eriksson, Kapinga Gysel, Sam Gysel en Trui Amerlinck. Laten we ons er samen van genieten!

Het programma ziet er als volgt uit: 

Namiddag (vanaf 14u)

14u00  Workshop muzikale yoga voor kinderen

15u15   ‘Curieuzeneuzemosterdpot’ – Kennismaking met onze medewerkers – Deel 1

We tonen met veel trots een aantal liedjes en filmpjes die we dit jaar met de kinderen maakten.

‘Curieuzeneuzemosterdpot’ – Kennismaking met onze medewerkers – Deel 2

17u00   Workshop dans voor kinderen

18u00   Over onze workshops in Nieuw Gent …

Avond (vanaf 19u)

Optreden van Matt Watts (gitaar en zang), Kapinga Gysel (zang en percussie), Sam Gysel (drums en percussie), Bjorn Eriksson (gitaar en zang) en Trui Amerlinck (bas)

Volg ons winterfestival vanuit jouw huiskamer!

Schrijf in en wij sturen jou een paar dagen voor 19 december een link naar het gebeuren. Wij zullen zelf in de Broederij in Ledeberg aanwezig zijn op 19 december van 14u tot 18u. Kom gerust eens langs voor een babbel buiten aan een warm vuurtje. Je kunt ook een klein kerstgeschenkje ophalen.
Vlaanderen_verbeelding-werkt

Met dank aan de Vlaamse Overheid.