Lentefestival Mais Quelle Chanson GEANNULEERD WEGENS CORONA MAATREGELEN
3 april 2021
14:00
Gent - Nieuw Gent
Kikvorsstraat 22
Google Map

GEANNULEERD WEGENS CORONA MAATREGELEN

We zetten de paasvakantie in met een fijn event voor jong en oud.

Het kinderkoor onder begeleiding van Sophia Ammann haalt het onderste uit de kan en laat ons genieten van de mooiste liedjes die ze het afgelopen half jaar geleerd hebben.

Lancering van de documentaire ‘Wij, Hier, Samen, ook Morgen’.

Afgelopen jaar werkten documentairemaker Hooman  Jeddy en Valentine Galeyn aan een documentaire over de mensen van Nieuw Gent. Gewapend met de zin ‘Wij, Hier, Samen, ook Morgen’ trokken ze door de straten van Nieuw Gent op zoek naar verhalen. Ze vroegen naar wat deze zin betekent aan inwoners en mensen die in de wijk werken. Sommige getuigenissen waren hard, andere vol schoonheid, positivisme en hoop. Het werd een documentaire vol authentieke verhalen die ontroeren en ons even doen stilstaan bij wat er leeft achter de muren van Nieuw Gent.

Lancering van een nieuw participatief traject van Mais Quelle Chanson in Nieuw Gent. We houden nog even geheim wat het traject zal inhouden. Je komt alles te weten tijdens het Lentefestival!

Normaal gezien vind alles live plaats op de site Tine Hannick in de kikvorsstraat 22 in Nieuw Gent. Afhankelijk van hoe de Corona maatregelen op dat moment zijn, passen we ons programma aan. Mogelijks zal er een deel online getoond worden. Houd deze pagina zeker in de gaten om op de hoogte te blijven!

 

Vlaanderen_verbeelding-werkt

Met dank aan de Vlaamse Overheid.