Krokuskamp sprookjes caleidoscoop
15 februari 2021
10:00
Gent - Ledeberg
De broederij
Google Map

Kom mee kijken door onze sprookjes caleidoscoop en ontdek hoe we een sprookje tot leven kunnen blazen. Beleef met ons mee hoe je uit verschillende hoeken een verhaal kunt bekijken. We maken zelf beelden, muziek en liedjes en gebruiken de magie van het verhaal om het om te toveren tot een muzikaal theaterstuk.
Tijdens elk kamp en elk traject die we met de kinderen doorlopen in 2021 komt een stukje van het verhaal tot leven. Samen met regisseur Tom Dupont, zangeres en zangcoach Kapinga Gysel en veel andere begeleiders bouwen we gedurende een jaar aan deze muziektheatervoorstelling die we hopelijk eind 2021 in een coronavrije wereld mogen delen met het publiek. Wil je ook meespelen in deze voorstelling? Kom dan zeker naar één van onze kampen!
Tijdens de krokusvakantie komt een echte sprookjes experte het sprookje op deskundige wijze vertellen. Voor het maken van de liedjes worden we bijgestaan door een aantal studenten van het KASK / School of Arts, op hun beurt experten in songwriting en muziekproductie. Zoals voorheen staan er ook een sessie kinderyoga op het programma! We geven er allemaal samen een lap op 🙂

Wanneer? Het krokuskamp gaat door van 15 tot 19 februari, telkens van 10u tot 16u30.
De kinderen zijn welkom vanaf 9u
(er kan al vanaf 8u opvang voorzien worden mits betaling van €5 per kind)
Wij zijn sowieso aanwezig tot 17u
(opnieuw opvang mogelijk tot 18u mits betaling van €5 per kind)

Waar? De broederij, Standaertsite 1, 9050 Gent

Wie? Voorlopig kunnen enkel kinderen onder de 12 jaar ingeschreven worden. Mochten de Coronamaatregelen toch de deelname van oudere kinderen toelaten, vermelden we eventuele wijzigingen op onze website.
Kinderen die een verkoudheid hebben of ziek zijn, blijven beter thuis.

Kostprijs? 60€ per kind / Uitpas verhoogde tegemoetkoming: 12€ per kind
rekeningnummer vzw Mais Quelle Chanson BE 88 0004 3195 4841

Lunch en drinkbus zelf meebrengen
Vergeet ook geen 10 en 4 uurtje mee te brengen.

Graag per kind een nieuw inschrijvingsformulier invullen aub.

STAD GENT logo square 250px
Met dank aan Stad Gent