OPROEP VRIJWILLIGERS

Posted by Kapinga Gysel Category: Algemeen

Denk je dat vrijwilligerswerk bij Mais Quelle Chanson iets voor jou is? Neem dan zeker hieronder een kijkje naar onze projecten deze zomer waarvoor jij ons team kunt komen versterken! Er staat per project uitgelegd wat wij van de vrijwilliger verwachten. Wij geven onze noden aan en wij luisteren zeker ook naar de noden van elke vrijwilliger zodat we op een fijne manier kunnen samenwerken!

Vrijwilligers die bij Mais Quelle Chanson vrijwilligerswerk doen krijgen per dag €33 vrijwilligersvergoeding. Er is ook een verzekering voorzien voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen.

KINDERFESTIVAL NIEUW GENT: 14 juli
Een dag vol creatieve workshops voor kinderen van 6 tot 16 jaar.
Vrijwilligers: deze dag kan je als vrijwilliger zelf een mini workshop aanbieden van een half uurtje of een uurtje (elk creatief idee is welkom). Als vrijwilliger help je mee bij de voorbereidingen, bij het begeleiden van de kinderen zelf en bij het opruimen.

ZOMERKAMP MAIS QUELLE CHANSON LEDEBERG + KINDERFESTIVAL: 5 tot 9 juli

ZOMERKAMP MAIS QUELLE CHANSON VOORUIT I + KINDERFESTIVAL: 2 tot 6 augustus

ZOMERKAMP MAIS QUELLE CHANSON VOORUIT II + KINDERFESTIVAL: 9 tot 13 augustus
Creatieve zomerkampen van Mais Quelle Chanson onder begeleiding van Kapinga Gysel (zang) , Fatih De Vos (rap), Sam Gysel (productie), Robbe Kieckens (percussie), Tom Dupont (regisseur)
Thema sprookjes caleidoscoop, voorbereiding van de muziektheatervoorstelling die we maken van het sprookje ‘Het meisje zonder handen’. Op het einde van elk kamp is er een toonmoment om de creatie van de week te delen met ouders, familie en vrienden van de deelnemers. Dit jaar maken we van elk toonmoment een waar kinderfestival met verschillende workshops en optredens.
Info:
https://maisquellechanson.be/event/zomervakantie-ledeberg/
https://maisquellechanson.be/event/zomerkamp-vooruit-gent/
https://maisquellechanson.be/event/zomerkamp-vooruit-ii-gent/

Vrijwilligers: Personen die de begeleiders kunnen ondersteunen tijdens deze kampen gedurende de rustpauzes voor en na de muzikale sessies. Je kan zelf ook initiatief nemen om met de kinderen een spelletje te spelen tijdens de pauzes,… We zoeken iemand die ook graag een langere versie van het sprookje, waarmee we werken, wil voorlezen aan de kinderen: drie keer per dag gedurende het hele kamp. Het is een mooie, maar heel lange versie die we op een luchtige manier aan de kinderen willen meegeven door elke dag telkens ’s morgens, tijdens de lunch en voor ze vertrekken in de namiddag een kort stukje voor te lezen.

Meer info over (vrijwilligers)werk bij Mais Quelle Chanson:
stel uw vragen via mail: mail@maisquellechanson.be
of bel naar Kapinga:0499 275 695 of Sarah: 0492 945 021