OPROEP FREELANCERS (ook studentenjobs)

Posted by Kapinga Gysel Category: Algemeen

Wij zijn steeds op zoek naar mensen die voor ons creatieve workshops kunnen aanbieden (muziek, beeldende kunsten, dans, audiovisuele kunsten, yoga, …). Laat ons gerust weten waar jij goed in bent en wat je onze kinderen zou kunnen aanbieden!

Momenteel zijn we voor twee specifieke projecten op zoek naar freelancers.

TIENTONTAALKAMP NIEUW GENT: 5 tot 9 juli
Taalstimulerende kampen, georganiseerd door brede school Gent
Een groep kinderen (max 20) van 7 tot 8 jaar en een tweede groep (max 20) van 9 tot 11 jaar.

MQC begeleidt beide groepen elke dag van deze week in de namiddag.
We spelen spelletjes en zingen liedjes, allemaal in het thema waar we een jaar lang rond werken: het sprookje ‘Het meisje zonder handen’
We zoeken mensen die een ondersteunende rol willen opnemen in het begeleiden van deze twee groepen kinderen. Het is een taalstimulerend kamp, dus wel graag personen die voeling met taal hebben! De week voor het kamp nemen we twee dagen de tijd om samen met de andere begeleiders voor te bereiden. Ook zeker geschikt voor studenten!

PROJECT HET VOORWERP

Omschrijving project: In Nieuw Gent stellen we aan inwoners van jong tot oud de vraag: Welk voorwerp zou je uit jouw huis meenemen wanneer jouw huis afbrandt? En Waarom? Op basis van een gesprek met de mensen van Nieuw Gent rond deze vraag, willen we een aantal portretten maken van mensen die we aan de hand van foto’s, interviews en de voorwerpen zelf zullen delen met het publiek in een tentoonstelling. Hiermee willen we ingaan op wat mensen echt belangrijk vinden en proberen duidelijk maken dat mensen die zeer verschillend lijken door een andere economische, sociale of culturele achtergrond toch ook heel gelijke dingen belangrijk vinden.

Start: in juni/juli

Opening tentoonstelling: september-oktober

Freelancer: We zoeken iemand die dit traject in handen wil nemen. In eerste instantie iemand die graag mensen aanspreekt, een gesprek voert over deze vraag om te polsen of de persoon in kwestie graag wil meestappen in dit project. Voeling met mensen en een zeker analytisch vermogen om de juiste deelnemers te kunnen selecteren, is hier wel belangrijk. Je geeft het eindresultaat mee vorm. De timing kan nog schuiven.

Bij interesse: laat van jou horen via mail naar mail@maisquellechanson.be