Twee extra zomerkampen in het prachtige historische gebouw van kunstencentrum Vooruit!

Posted by Kapinga Gysel Category: Kampen

Deze zomer slaat Mais Quelle Chanson gedurende twee weken haar spreekwoordelijke tenten op in kunstencentrum Vooruit in Gent. Van 2 tot 6 augustus en van 9 tot 13 augustus zijn kinderen hier welkom voor twee typische creatieve MQC kampen. We maken nieuwe liedjes voor ons project ‘Sprookjes caleidoscoop’. We gaan aan de slag met potten, pannen, trommels en alles wat lawaai maakt om het verhaal van passende geluiden te voorzien. We zoeken samen met de kinderen hoe we het verhaal ‘Het meisje zonder handen’ tot leven kunnen wekken.

Een kamp in de Vooruit is zeer bijzonder. Tijdens de zomer resideren heel wat culturele organisaties in dit historisch gebouw. De kinderen van Mais Quelle Chanson mogen de ‘Curiezeneuzemosterdpot’ uithangen en al hun vragen stellen in een echt interview met professionele cameraman. We maken kennis met heel veel professionals en disciplines.

We voorzien telkens op vrijdag een toonmoment voor al wie het horen wil in het citadelpark!

Lijkt dit kamp helemaal iets voor jou of voor jouw kinderen?

Schrijf je dan hier in voor het kamp van 2 tot 6 augustus

Schrijf je dan hier in voor het kamp van 9 tot 13 augustus