DANK U WEL!

Posted by Kapinga Gysel Category: Algemeen

Door de Corona crisis en de bijhorende maatregelen viel jammer genoeg ook het doek over onze activiteiten: de wekelijkse samenkomsten van het kinderkoor in De Broederij en onze binnenschools traject ‘Het Leven is een Lied’ in de Nieuw Gentse scholen. Deze crisis stelt onze samenleving, en dus ook ons, voor ongeziene uitdagingen. Het was met pijn in het hart dat we onze activiteiten moesten stopzetten, maar naast verdriet voelden we vooral ook heel veel begrip voor deze strenge maatregelen. Wij willen onze steun betuigen aan de zorgverleners in ziekenhuizen, huisartsenposten en thuisverpleegkundigen die keihard werken en overuren draaien om de vele patiënten te verzorgen. BEDANKT ZORGVERLENERS!

Ook U willen wij bedanken! U die thuisblijft en de maatregelen opvolgt en hiermee helpt om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Hoewel er op dit moment nog geen concrete beslissing is genomen (de veiligheidsraad stelt de beslissing uit tot eind mei) durven wij toch al voorzichtig dromen van onze zomeractiviteiten. Als deze mogen doorgaan dan zullen wij vanzelfsprekend de beslissingen van de veiligheidsraad zeer nauwgezet opvolgen en zullen wij al het mogelijke doen om dit in zo veilig mogelijke omstandigheden te laten verlopen voor alle kinderen en betrokkenen.

Maar naast dromen en concrete plannen uitwerken hebben we deze extra vrije tijd ook besteed aan het uitwerken van een eigen huisstijl – tada! – en het bouwen van een website. Bij deze heten wij u hartelijk welkom! Langs deze weg willen wij jullie op de hoogte houden van de onze laatste nieuwtjes, activiteiten, projecten en de inschrijvingen voor onze activiteiten gebruiksvriendelijk laten verlopen.

Een speciale dank je wel aan Tim Ost voor de samenwerking voor de website en Mieke Smalle (mmmmieke.be) voor de huisstijl!